ОСТАННІ НОВИНИ

“Батьківщина” приростає міськрадою

|

Чиновники Львівської міської ради активно вступають у ВО “Батьківщина”. Про це „Контекст-медіа” повідомив голова ЛОО ВО „Батьківщина” Іван Денькович. Лише восени минулого року до лав „Батьківщини” вступили заступник міського голови Львова Ірина Романів, начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Юрій Сагач, начальник управління культури міськради Віра Покотицька.

Начальник управління комунального майна Львівської міської ради Микола Винничук також планує стати членом „Батьківщини”. „Він ще не написав заяви на вступ у партію, проте ми вважаємо його вже нашим членом”, ― сказав Іван Денькович.

Іван Денькович вважає, що такий крок міських чиновників є свідомим і логічним, адже вони підтримували і активно співпрацювали з партією вже давно. Сама ж партія є авторитетною і перспективною серед політичних сил на Львівщині.

Іван Денькович також не заперечив, що не останню роль в тому, що міські чиновники віддають перевагу „Батьківщині” серед інших політичних партій, є її послідовна позиція у підтримці міського голови Львова Любомира Буняка.

Львівська міська організація ВО „Батьківщина” нараховує станом на сьогодні 1200 членів. Львівська обласна організація ВО „Батьківщина” ― 5,5 тис. членів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *