ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина для Києва досі головний біль

|

Щодо перерозподілу влади та керівних посад у Львові доходить до абсурду – вважає головний консультант комітету ВРУ з питань боротьби з корупцією та організованою злочиність Павло Барнацький. На його думку, народний депутат Петро Димінський намагається зреалізувати свою мрію створення фінансово-економічного клану на Львівщині, створивши собі „лобі” в облраді.

„Димінський в облраді оформив своє лобі. Через певних керівників депутатам щомісячно виплачували від ста до трьохсот доларів. Лише четверо депутатів не брали грошей” – наголосив Барнацький. Він також зазначив, що той через Сендака намагається розставити свої кадри, але, очевидно, не розуміє, що Сендак не має повноважень, щоби призначати керівників рівня начальника УМВСУ області. Барнацький наголосив, що Сендак зустрівся майже з кожним з керівників, яким було висловлено недовіру. Проте „Сендак втримається на своїй посаді до кінця, оскільки про його зняття питання не стоїть”.

Щодо ймовірних кандидатур, то на думку П. Барнацького: губернатором може бути П.Олійник, розглядають і кандидатуру Л. Мельника; на посаду головного митника області ймовірно претендуватиме і колишній прокурор області Б.Ринажевський. Натомість, хто може стати начальником обласної міліції, СБУ та прокурором області, П. Барнацький сказати не береться. Він наголосив, що на керівні посади на Львівщині призначатимуть людей, попередньо порадившись з керівництвом області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *