ОСТАННІ НОВИНИ

Роман Козак не склав повноваження голови ОУН в Україні

|

Роман Козак заперечив інформацію про складення ним повноважень голови ОУН в Україні.„Півгодини тому мав розмову з Володимиром Тарасенком, ми говорили про те, щоб провести конференції партійні, про необхідність зміни назви партії на ОУН без „У“, про з’їзд, на якому, не виключено, може постати питання про те, що я не буду головою партії. Проте я не заявляв, що склав з себе повноваження голови ОУН в Україні”, ― повідомив Роман Козак.

Як повідомили сьогодні електронні ЗМІ, колишній кандидат у президенти України Роман Козак склав із себе повноваження голови партії „Організація українських націоналістів в Україні“. Про це 29 грудня повідомив голова секретаріату ОУН, голова Львівської обласної організації партії Володимир Тарасенко.

За його словами, рада ОУН 22 грудня виразив недовіру Козаку як голові партії, передають „Подробности“.

Крім того, рада партії виступила з заявою, в якій відзначається, що Козак, як кандидат у президенти, „не погоджував з керівництвом партії свої передвиборні заяви і зміст політичної реклами“. Зокрема, мова йде про телевізійні ролики, „спрямованих проти інших кандидатів у президенти“. Тому, за заявою партії, позиція Козака „не відображала позицію ОУН“. Як відзначив Тарасенко, партія приносить вибачення тим, чию честь і достоїнство принизили виступи Козака.

До наступного з`їзду партії обов`язки її голови покладено на першого заступника голови ОУН Віталія Цаповича – повідомляє „Вголос“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *