ОСТАННІ НОВИНИ

Презентували “Різдво у Львові”

|

Сьогодні презентували новий фільм “Різдво у Львові”, який було відзнято з ініціативи міської організації “Львівський центр екскурсоводів”. Як зазначила голова центру Лариса Струсь, вони знімали фільм практично на громадських засадах. Мета цього фільму – показати людям Східної та Південої України, як у Львові святкують Різдво, яку програму показують дітям, що приїжджають на Львівщину у святкові дні. Наразі пані Струсь зазначила, що вони не мають жодих домовленостей про трансляцію цього фільма, проте було б добре, якби якийсь канал показав відзняте людям.

Цим фільмом намагалися показати, що у Львові Різдво проходить по-особливому. Що туристичні агенції, наприклад, “Галінтур”, за допомогою якої відзнято сюжет і яка минулоріч безкоштовно проводила екскурсії для дітей, мають спеціальну тематичну програму екскурсій: храми Львова, Крехів, музеї, Свята вечеря для дітей східного та південного регіону, знайомлення їх з церквами різних конфесій. Інфестиція у дитячий туризм – інвестиція в наше майбутнє, зазначили представники адміністрації.

Під час презентації заступник начальника управління курортів та туризму ЛОДА Наталя Гамкало відзначила, що 40% минулорічних туристів – були діти. Відтак, на її думку, варто показувати такі фільми, оскільки таким чином дітей знайомлять з культурою України загалом, їм показують ті традиції, яких вони не знали. Проте вона наголошує, що варто було б створювати фільми і про інші регіони Львівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *