ОСТАННІ НОВИНИ

Богдан Матолич зустрівся з Василем Іванчуком

|

Сьогодні, 28 грудня, відбулась зустріч першого заступника голови Львівської ОДА з шахістом Василем Іванчуком, якого визнано спортсменом року на Львівщині.

Під час зустрічі Б. Матолич зазначив, що „громадськість визнала найкращим спортсменом Василя Іванчука. Усі його перемоги важливі для нас, для області та України, оскільки В. Іваничук несе імідж і прапор України. Львівська шахова школа – найзнаменитіша школа України“.

Б. Матолич запропонував В. Іванчуку подати напередодні затвердження бюджету на 2005 рік пропозиції щодо проведення турнірів з шахів та інших спортивних акцій, витрати на які візьме на себе обласний бюджет.

В. Іванчук наголосив, „мені приємно, що обласна влада цікавиться спортом і, зокрема, – шахами. Загальновідомо, що львівська школа шахів є найкращою в Україні, а тому для підтримки традицій школи потрібно щось робити. Усі турніри з шахів потрібно планувати: залучати спонсорів за рік до турніру, організовувати контракти, потрібно займатись роботою з підростаючим поколінням, проводити лекції на шахову тему, реорганізувати шаховий клуб у Львові, оскільки він потребує ремонту. Хочеться, аби шахам приділяли більше уваги у ЗМІ, на урядовому рівні“.

Присутній на зустрічі секретар Національного олімпійського комітету, шахіст Іван Яремко зазначив, що „ було б важливо, якби в бюджет області заклали кошти на турнір з шахів пам’яті Степана Попеля, який проводиться у Львові кожних три роки і наступного року він пройде власне у нашому місті“.

Наприкінці зустрічі Богдан Матолич вручив Василю Іванчуку подяку від голови Львівської ОДА, цифрову відеокамеру та інші подарунки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *