ОСТАННІ НОВИНИ

Дівочий клуб „Юнка“ боровся зі СНІДом

|

У суботу, 25 грудня, у готелі „Власта“ у Львові ГО „Дівочий клуб „ЮНКА“ у Львові провела акцію „Молодь проти ВІЛ/СНІДу“, – повідомила Західну інформаційну корпорацію голова ради ГО „Дівочий клуб „ЮНКА“ Лілія Гук.

Як розповіла Л. Гук, „на акції були присутні близько 70 осіб: представники ГО „Європейський діалог“, „Міжнародної амністії“, „Дівочого клубу „Лада“, „Центру дітей та юнацтва Галичини“, обласної і міської організацій „Християнська молодь та сім’я“, львівського відділення „Школи рівних можливостей“, школярі Будинку школярів естетичного виховання Залізничного району Львова та діти 30 шкіл Львова та молодь 4 львівських ВНЗ“.

Акція розпочалася з прикріплення символічних стрічок Дня боротьби з ВІЛ/СНІДом до кожного учасника акції. Окрім того, учасникам акції було роздано інформаційно-просвітницьку літературу: брошури, листівки з інформацією про профілактичні засоби подолання епідемії.

ГО „Дівочий клуб „ЮНКА“ представив соціальний театр під назвою „Квіти життя“, про дітей, які мали народитися і не народились. Вистава була присвячена коханню, збереженню здоров’я, профілактиці хворіб, що передаються статевим шляхом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *