ОСТАННІ НОВИНИ

У Сокалі ніхто представників Януковича не бив

|

Правоохоронці заперечують інформацію начальника штабу Віктора Януковича про побиття представників цього кандидата у Сокальському районі Львівської області. Як повідомив під час брифінгу заступник начальника УМВСУ у Львівській області Володимир Дитюк, на двох дільницях були зфіксовані конфліктні ситуації, однак жодного разу насильницьких дійц не було.

За його даними, на дільниці №47 у селі Жужеляни голова комісії, яка є представником Януковича, після розмови з кількома невідомими вирішила залишити дільницю, перед тим закривши у сейфі печатку. Однак автомобіль, у якому прибули невідомі, оточили місцеві мешканці, а члени комісії викликали міліцію. Відтак більшість учасників цього інциденту була доправлена до РВВС, де зараз з`ясовують усі обставини цього інциденту. В процесі виявилося, що невідомі є спостерігачами з Полтави.

Натомість на дільниці 44 виникла сварка між місцевим жителем та членом ДВК від Януковича через те, що останній не хотів видавати бюлетень, бо у чоловіка в паспорті була як постійна прописка, так і тимчасова. Проте сварку вдалося владнати без рукоприкладства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *