ОСТАННІ НОВИНИ

Мирослава Хом’яка відсторонено від керівництва ДПА у Львівській області

|

Питання про відсторонення Мирослава Хом’яка від керівництва ДПА області прийняли сьогодні під час офіційної зустрічі представників ДПА України та Комітету підприємців Львівщини. Як повідомляє наш кореспондент, було прийнято рішення про призначення виконуючим обов’язки керівника ДПА у Львівській області Станіслава Коваленко – начальник податкової міліції ДПА області.

Питання працевлаштування Мирослава Хом’яка буде вирішено після того, як він повернеться з відпустки, 6 січня. До речі, передумовою цієї домовленості між податковою та підприємцями стало розблокування роботи податкової адміністраці, яку протягом трьох днів блокували представники Комітету підприємців Львівщина та ГК „Пора”, вимагаючи відставки її керівництва.

Під час цієї зустрічі податкову адміністрацію представляв 1-й заступник голови ДПАУ Віктор Жвалюк а Комітет підприємців області – Тарас Сосновський та Олег Мандюк, також був присутній народний депутат Тарас Стецьків. Т. Стецьків, висловив сподівання, що Мирослав Хом’як вже ніколи не повернеться на роботу в податкову адміністрацію області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *