ОСТАННІ НОВИНИ

Усі територіальні комісії області приступили до роботи

|

Усі 12 територіальних виборчих комісій області розпочали роботу, повідомив сьогодні під час наради з підготовки до виборів Президента України заступник голови ОДА Микола Дячишин. “Усі ТВК області повністю укомплектовані, забезпечені техінкою для роботи” – сказав він. За його словами, поділ керівництва комісіями здійснено так – у комісіях з парними номерами головами є представники Ющенка, а секретарями – Януковича, а в “непарних” – навпаки.

Як стверджує пан Дячишин, уже подані списки усіх членів ДВК і багато з них уже почали працювати, хоча частина через відсутність членів від Януковича все ще не працює. Водночас пан Дячишин повідомив, що віддано розапорядження головам районних адміністарцій всіляко сприяти у поселенні та роботі прибульцям з Донбасу. За словами заступника голови ОДА є певні проблеми зі списками, бо вони формуються на підставі списків від 31 жовтня, які викликали велике нарікання серед виборців. Зокрема, незгоду щодо списків виявили члени ТВК №120 і це заважає передачі списків виборців у дільничі комісії.

Крім того Микола Дячишин закликав створити об’єднаний штаб ради та адміністрації для оперативного реагування на різні події під час виборів і щоб її очолили Михайло Сендак та Богдан Матолич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *