ОСТАННІ НОВИНИ

За порядком на виборах слідкуватимуть 3116 міліціонерів

|

3116 працівників обласного управління внутрішніх справ слідкуватимуть за дотриманням правопорядку на дільницях та територіальних комісіях під час переголосування 26 грудня цього року, повідомив сьогодні під час проведення наради з приводу готовності до виборів начальник УМВСУ у Львівській області Олег Сало.

Серед проблемних питань що стосуються технічного боку орагнізації виборного процесу Олег Сало назвав відсутність на певних дільницях решіток на вікнах та відсутність опалення – таких дільниць в області налічується 90. Водночас заступник голови ОДА Микола Дячишин заявив, що зараз це питання вирішується і дільниці переносять в опалювані приміщення. Водночас, Олег Сало зазначив, що проблеми можуть виникнути з голосуванням міліціонерів. За його підрахунками, до 900 правоохоронців можуть не проголосувати через те, що будуть нести службу далеко від тих дільниць, де можна буде проголосувати за відкріпними.

Крім того, Олег Сало відкинув звинувачення начальника міського штабу Віктора Ющенка Миколи Гориня. Той під час виступу заявив, що перший заступник начальника УМВСУ у Львівській області Яролсав Скиба віддав наказ про виготовлення тимчасових посвідчень на проживання у Львівській області, які буцім то збираються використати під час виборів. Олег Сало заявив, що така інформація не відповідає дійсності, але якшщо пан Горинь звернеться зі офіційною заявою, то буде проведено службове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *