ОСТАННІ НОВИНИ

Досі маємо проблеми зі списками виборців та роботою ДВК

|

Територіальні виборчі комісії на Львівщині сформовано вчасно і складаються на 40% з людей, які працювали під час попередніх турів виборів, а головною причиною оновлення складу є заміна людей штабом Януковича – повідомив під час брифінгу керівник інформаційно-аналітичного відділу ЛОГО „Комітет виборців України” Назар Бойко.

Незважаючи на те, що ТВК розпочали роботу вчасно, списки виборців і відкріпні посвідчення досі не передано дільничним комісіям. Так склалося тому, що ТВК ретельно опрацьовують списки виборців від 31 жовтня та не всі дільниці працюють в нормальному режимі, оскільки досі не прибула частина представників штабу Януковича. До речі, як і під час минулих турів ЛОГО КВУ ініціює акцію „Знайди себе!”, наголошуючи на тому, що якість списків виборців знову значною мірою залежатиме від самих виборців. З питань щодо виборчого процесу в КВУ знову можна звертатися 25 та 26 грудня за телефоном гарячої лінії – 296-63-99.

„Сьогодні 170-ий день передвиборчої кампанії, а після 26 грудня можна сказати, що Україна вже пів року живе виборами” – зазначив Бойко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *