ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємці заблокували роботу податкової адміністрації Львівщини

|

Кілька сот людей заблокували сьогодні вхід до приміщення Державної податкової адміністрації у Львівській області, не допустивши податківців до роботи. Блокування ДПА відбулося у рамках акції “Не допустимо фальсифікації і злочинів!”, організованої Комітетом підприємців Львівщини.

Пікетувальники прибули під споруду ДПА о 6-ій ранку і, за їх словами, не допустили у приміщення нікого, крім працівників технічних служб, відповідальних за функціонування будинку. Близько 9 години біля податкової зібралися працівники ДПА, спроби яких потрапити на робочі місця особливою наполегливістю не відзначалися. Невдалу спробу переконати пікетувальників дозволити податківцям приступити до роботи здійснив лише начальник податкової міліції Станіслав Коваленко. Постоявши трохи під власним будинком, працівники ДПА розійшлися.

О 12.30 Комітет підприємців Львівщини провів брифінг для журналістів. Координатор комітету Тарас Сосновський заявив, що основною вимогою пікетувальників є виконання рішення обласної ради і подання голови ЛОДА про відставку керівництва ДПА.

Член комітету Олег Мандюк додав, що податкова стала не економічним, а політичним органом, який перебуває під контролем СДПУ(о), і на час виборів став фактично “штабом фальсифікації” на Львівщині.

Комітет також стверджує, що їхня акція направлена і на підтримку працівників податкової, які виступили проти передвиборчих зловживань керівництва, а тепер зазнають гонінь за свою громадянську позицію.

За словами організаторів, до акції приєдналося близько 20 львівських підприємств, і вони сподіваються, що підтримка зростатиме. Комітет збирається блокувати роботу ДПА принаймні до переголосування другого туру виборів Президента, хоча чітко не обмежує часові рамки акції. “Ми стоятимемо тут доти, доки наші вимоги не будуть виконані” – заявив Тарас Сосновський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *