ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник бачить себе керівником штабу, а не головою Львівської обласної адміністрації

|

Петро Олійник бачить себе керівником обласного виборчого штабу Віктора Ющенка. Про це він заявив сьогодні під час прес-конференції, відповідаючи на питання про те, чи бачить він себе головою Львівської обласної держадміністрації. „Я бачу себе керівником штабу Ющенка і, повірте, це не просто слова“ – сказав Петро Олійник.

За його словами, він був на посадах міського голови Червонограда, очолював велике підприємство, працює народним депутатом і для нього головне реалізвати себе. „Повірте, мені не важливо, яку посаду я займатиму, а те, у якій я країні житиму“ – сказав Петро Олійник. Що ж стосується відставки голови Львівської обласної адміністрації Олександра Сендеги, то Петро Олійник риторично зауважив, що у Львові кричать „Кучму геть!“, а коли Сендега написав заяву на звільнення, то треба того ж Кучму просити призначити нового голову.

Що ж стосується ідеї народного депутата Андрія Шкіля про скасування такого органу влади як обласна адміністрація, а відтак і посади голови ОДА, Петро Олійник зазначив, що це справа Верховної Ради, хоча він важає, що голів обласних адміністрацій варто було б обирати прямим голосуванням, але при цьому залишити президентові право звільняти їх за порушення Конституції.

Минулої суботи народний депутат Андрій Шкіль заявив, що створює робочу групу, яка розробить законопорект про скасування такої одиниці адміністративного устрою як область, а відтак і про скасування обласних державних адміністрацій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *