ОСТАННІ НОВИНИ

Сендак на крісло голови обласної адмінстрації не зазіхає

|

Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак не претендує на посаду голови Львівської обласної державної адміністрації. Про це він заявив в інтерв`ю, що його розповсюдила прес-служба Львівської обласної ради. “Хотів би з усією відповідальністю заявити, що усі спроби „посватати“ мене на посаду Голови обласної державної адміністрації безперспективні. Не маю жодного бажання і жодних планів бути губернатором. У теперішніх політичних реаліях мене цілком задовольняє посада голови обласної ради” – заявив Михайло Сендак. Він також сподівається, що як голова обласної ради він допрацює до кінця чинної каденції.

Михайло Сендак висловив переконання, що ”аналітичні плітки про претензії на губернаторство, про якусь там боротьбу олігархів за владу мають лише одну мету – внести розкол у середовище „Нашої України“. Особливо, йому прикро те, що статті про це з`являються в виданнях, дружніх до “Нашої України”. “Не треба себе окремим представникам виборчого штабу Ющенка бити в груди і ставити за заслугу високий рівень підтримки народного президента на Львівщині” – підкреслює голова Львівської обласної ради.

Що ж стосується відставки голови ЛОДА Олександра Сендеги, то Михайло Сендак заперечує версії про те, що ця подія є “комбінація окремих олігархів”. “Ні, шановні мої, це комбінація самого Олександра Сендеги, який ще у липні на зустрічі з депутатами із фракцій „Наша Україна“ та „Ділова Львівщина“ цинічно заявив, що він може обійтись і без засідань обласної ради” – заявляє Михайло Сендак. Водночас він висловив думку про те, що такого тиску, який здійснювався на депутатів обласної ради за губернаторства Сендеги – не було в історії відносин між радою та адміністрацією.

Михайло Сендак також стверджує, що “жодного полювання за відьмами немає”. На його думку, “Сендега свою справу зробив і Сендега пішов”. “Він сам вибрав свій шлях. І не треба зіштовхувати обласну раду з обласною адміністрацією. Перед нами ще дуже багато спільної роботи для покращення життя наших людей” – сказав Михайло Сендак..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *