ОСТАННІ НОВИНИ

Інвестиції у Львіщину зменшилися на 30 мільйонів доларів - Степан Лукашик

|

Інвестиції в економіку Львівщини зменшились. Минулого року в економіку області було вкладено 80 млн. доларів США, цього року ця сума зменшилась до 50 млн. доларів, – повідомив заступник голови Львівської ОДА Степан Лукашик під час проведення Дня відкритих дверей для інвесторів Львівщини у АТ„Кредит Банк (Україна)“.

Серед причин, які вплинули на зменшення інвестицій у Львівську область, С.Лукашик виділив політичну ситуацію, яка склалась в країні, недосконалість податкової системи та відсутність кваліфікованих менеджерів по залученню інвестицій. „Ми повинні сотворити недержавний інститут, який би зустрічав інвестиційні пропозиції“, – додав С.Лукашик.

С.Лукашик, наголосив, що поганий приток інвестицій в область обумовлений неякісною роботою, як іноземного дипломатичного корпусу у Львові так і нашого дипломатичного корпусу за кордоном, повідомляє ЗІК.

Крім того, заступник голови Львівської ОДА повідомив, що у майбутньому Львів буде представлено на усіх міжнародних заходах пов’язаних з питанням інвестицій та наголосив, що необхідно звернути увагу на внутрішніх інвесторів. “Я ще не бачив такої недовіри населення до економіки своєї країни. Усі люди, які працюють закордоном, привозять у країну значний капітал, але вони не спішать вкладати кошти в вітчизняні банки, оскільки вважають надійнішим тримати їх у панчосі“, – зазначив С.Лукашик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *