ОСТАННІ НОВИНИ

Сендега підписав розпорядження про впорядкування продажу алкогольних і тютюнових виробів

|

Днями голова Львівської облдержадміністрації Олександр Сендега підписав розпорядження №1009 „Про впорядкування продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів“. Як повідломляє прес-служба Львівської ОДА, Олександр Сендега доручив головам райдержадміністрацій скоординувати дії контролюючих органів щодо припинення незаконної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами та рекомендував виконавчим комітетам міських рад міст обласного значення прийняти відповідні рішення про заборону продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів у невстановлених місцях.

Окрім того, згідно з цим розпорядженням, управління МВСУ у Львівській області зобов’язане вжити дієвих заходів щодо припинення реалізації алкогольних напоїв і тютюнових виробів фізичними особами з рук у невстановлених місцях та про результати проведеної роботи щоквартально до 5 числа наступного за кварталом місяця інформувати головне управління економіки ОДА.

Контроль за виконанням розпорядження покладено на заступників голови облдержадміністрації Степана Лукашика та Богдана Шкараду.

Розпорядження підготовлене враховуючи лист Головного Львівського обласного управління у справах захисту прав споживачів від 1 грудня 2004 року №3049 та з метою забезпечення захисту здоров’я громадян, дотримання вимог Правил роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, припинення неорганізованої торгівлі ними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *