ОСТАННІ НОВИНИ

“Соціальну справедливість” залишають депутати районних рад

|

У Жовківській районній раді із есдеківської фракції „Соціальна справедливість“ вийшло 26 депутатів – здебільшого аграріїв та позапартійних, повідомляє прес-служба виборчого штабу Вітокра Ющенка у Львівській області. П’ятеро з них увійшло у фракцію „Наша Україна“. Ще двоє депутатів вийшли із фракції „За добробут, за село“, один із них вступив у „НУ“. Таким чином, в райраді соціал-демократи втратили більшість.

Як повідомив керівник штабу Віктора Ющенка у Жовківському районі Львівської області Михайло Заболоцький на даний час фракція „НУ“ веде досить успішні переговори із депутатами – аграріями, фракцією „За добробут, за село“ та позафракційними депутатами щодо утворення фракційного об’єднання „Центр“, яке працюватиме в рамках коаліції демократичних сил. Планується, що головою об’єднання буде представник „Нашої України“. На даний час фракція „СС“ налічує 27 депутатів, „НУ“ — 18, НАПУ поки що 8. В райраді 88 депутатів.

Крім того, голова Пустомитівської районної організації СДПУ(о) Іван Блищик вийшов із організації. Слідом за ним вийшла ще низка чільних членів РО СДПУ(о). Тож за словами керівника штабу Віктора Ющенка в Пустомитівському районі Ореста Городнього, РО СДПУ(о) перестала функціонувати. Він також сказав, що Блищака було призначено керівником районного штабу Віктора Януковича. Городній повідомив, що Блищак тісно співпрацює із штабом Ющенка щодо членів ДВК, оскільки очевидно, що сам він їх знайти не зможе.

Фракцію соціал-демократів об’єднаних залишив її керівник у Городоцькій райраді Ярослав Лютак, який також є заступником мера Городка, однак сама фракція поки що продовжує існувати, – про це повідомив керівник Городоцького районого штабу Ющенка Ярослав Коржинський. Так само, вийшов із „Соціальної справедливості“ її голова в Кам`янко-Бузькій райраді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *