ОСТАННІ НОВИНИ

Комп`ютерний томограф почнуть монтувати уже завтра - Ірина Романів

|

Комп’ютерний томограф, придбаний міською владою Львова для лікарні швидкої допомоги повинен запрацювати до кінця цього року. Про це Західній інформаційній корпорації повідомила заступник міського голови з гуманітарних питань Ірина Романів.

Як повідомляла Західна інформаційну корпорація раніше, затримка з введенням томографа у дію пов’язана з відмовою працівників фірми „Дженерал Електрік“ приїжджати до Львова „через напружену ситуацію“ в Україні.

За словами І.Романів, після тривалих переговорів з представництвом фірми, яке розташоване у Москві, а також із головним офісом „Дженерал Електрік“, монтери все ж приїдуть й виконають усі необхідні роботи. До Львова вони б мали прибути вже завтра, 16 грудня.

„Нас непокоїть ця затримка, адже вже декілька разів переносилася дата відкриття діагностичного кабінету. Окрім того, підходить до кінця бюджетний рік, і нам необхідно розрахуватись за томограф з фірмою-поставником, бо після нового року додадуться нові проблеми – з оплатою. А розраховуватися, відповідно до угоди, ми будемо лише після того, як побачимо томограф у дії. Відтак, і поставники, і міська влада зацікавлені у якнайшвидшому запуску в дію томографа. Добре, що нам вдалося переконати їх у безпечності приїзду до Львова“, – зазначила І.Романів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *