ОСТАННІ НОВИНИ

Без тепла у Львові залишається 50 будинків

|

Із 1493 будинків комунальної власності, обладнаних системами центрального опалення, на сьогоднішній день тепло подається у 1491 будинок – повідомив заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Ігор Базарник. Не опалюється лише два будинки: будинок на пл.Міцкевича, 6/7 – через велику заборгованість мешканців, які не виявляють бажання її погашувати, і у будинку на вул.Городоцькій, 203 – будинок знаходиться у кінці теплотраси, у який тепло постачається транзитом через два відомчі будинки, які не здійснюють поточної проплати і не повертають борги.

Дещо гіршою є ситуація у відомчих будинках: із 703 будинків, обладнаних системами центрального опалення, опалюється 655. Не подається тепло у 48 відомчих будинки з однієї причини – великої заборгованості за спожиту теплову енергію.

Серед найбільших боржників ДП ЖКК “Укрбуд” – не опалюється 19 будинків, ДП ЛАНТ ЖКВ – не опалюється 5 будинків, ДП ЖЕК “Електрон” – не опалюється 8 будинків, ОБВД – 29 – не опалюється два будинки.

“Ми не можемо подати тепло тим структурам, які заборгували з однієї причини: подавши сьогодні тепло, використавши газ і не отримавши за це кошти, завтра ми поставимо під загрозу зриву теплопостачання у цілому місті. Адже вимога газопостачальників однозначна – сто відсотків проплати за спожитий газ. Керівники відомств – власники житла самоусунулися від виконання своїх прямих обов”язків, залишивши житловий фонд напризволяще“ – заявив Ігор Базарник

Стан розрахунків у будинках комунальної власності з минулого тижня дещо покращився: на початку тижня денні надходження становили 90 тис.грн., наприкінці тижня – 288 тис.грн. за день. За 10 днів грудня зібрано 1 млн. 028 тис.грн. при загальних нарахуваннях 4 млн. 095 тис.грн.(25 відсотків).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *