ОСТАННІ НОВИНИ

Близько 50 осіб пікетували „Львівобленерго”

|

Близько 50 осіб зібралися сьогодні на пікетування ВАТ „Львівобленерго”, вимагаючи відставки керівництва компанії і припинення розпродажу майна. Пікетуючі тримали плакати з гаслами „Геть руки від народного добра”, „Обленерго народу, а не Суркісу” і т.п.

Один із організаторів пікету, керівник центру національного відродження імені Степана Бандери Юрій Антоняк заявив, що керівництво ВАТ „Львівобленерго” має намір довести компанію до банкрутства з метою подальшого перепродажу. Який резон у цьому бачать приватні власники компанії, пан Антоняк не пояснив.

Юрій Антоняк стверджує, що інформацію про розпродаж майна отримав від міноритарних акціонерів „Львівобленерго”. На думку пікетувальників, саме з розпродажем майна пов’язані часті відключення світла у місті, зокрема на Сихові.

Директор з маркетингу ВАТ “Львівобленерго” Андрій Скрипник, який вийшов до пікетуючих, у свою чергу заявив, що чутки про розпродаж майна є брехнею та нісенітницею. „Львівобленерго” є аполітичною структурою, яка займається виключно господарськими питаннями – підкреслив Скрипник.

Пікетування тривало близько 30 хвилин, після чого більшість пікетувальників розійшлися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *