ОСТАННІ НОВИНИ

Тарас Чорновіл вважає, що демократії на Львівщині менше, ніж за Брежнєва

|

Виборчий штаб Віктора Януковича під час другого туру виборів на Львівщині передбачає проблеми з формуванням списку представників від свого кандидата в виборчих комісіях. Про це заявив „Контекст-медіа” керівник центрального виборчого штабу Тарас Чорновіл.

„Ми сьогодні на Львівщині маємо проблеми безпосередньо з тим, щоб направити людей в дільничні комісії”. ― сказав він. Тарас Чорновіл пояснює це тим, що на Львівщині людей переслідують за те, що вони готові підтримати Віктора Януковича, що є порушенням Конституції України.

„Коли людей, які мають якусь причетність до штабу, просто відверто вже переслідують, погрожують офіційно звільненням з посад, а неофіційно – розправою, я собі не дуже уявляю, як в цьому випадку може працювати штаб. Люди не можуть навіть потенційно підтримати Януковича, адже їх відверто тероризують. Виставляють списки „ворогів України, зрадників України” і вносять в них тих. хто має іншу політичну позицію, до речі, передбачену Конституцією, як основне право громадянина. Я знаю, коли мене переслідувало скажімо КДБ, то тоді, при Брежнєві, демократії було більше, ніж сьогодні на Львівщині”. ― зазначив Тарас Чорновіл.

Основний наголос виборчий штаб Віктора Януковича на Львівщині під час другого туру виборів планує зробити на фіксації порушень в день виборів – заявив Тарас Чорновіл. „Ми основний упор зробимо на контроль у день виборів. Ми будемо дуже серйозно оспорювати кожне порушення, яке буде в день голосування, я розумію, що порушення будуть масові”, ― сказав Тарас Чорновіл.

Тарас Чорновіл вважає, що ці порушення будуть здійснюватися представниками Віктора Ющенка. „Я в цьому абсолютно переконаний, тому що у Донецькій і Луганській області там і працювали спостерігачі, і будуть працювати. До того ж на сьогоднішній день Янукович не має адмінресурсу. Він досить жорстко дистанціювався від тих, хто має всю повноту влади в державі”, ― заявив Тарас Чорновіл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *