ОСТАННІ НОВИНИ

Житлово-комунальний сектор області заборгував “Львівобленерго” 65, 5 млн. гривень

|

Понад 65,5 млн. гривень за спожитву електроенергію заборгували підприємства житлово-комунального господарства Львівської області ВАТ “Львівобленерго”, повідомляє відділ корпоративних зв’язків компанії. У той же час борги населення становлять майже 12,9 млн. гривень.

ВАТ “Львівобленерго” констатує, що У листопаді 2004 року населення розрахувалося за спожиту електричну енергію на 95% (недоплата становить 460 тисяч гривень); підприємства ЖКГ розрахувалися на 88% (недоплата – 1 мільйон 148 тисяч гривень), в тому числі водоканали розрахувалися на 92% (недоплата 400 тисяч гривень) і теплопостачальні підприємства – на 76% (недоплата 450 тисяч гривень). Недоплати не дають можливості компанії повністю розраховуватися з Енергоринком – бо у листопаді рівень розрахунків склав 99%, а за першу декаду грудня – 76%.

Попри це зростає рівень споживання електроенергії – у вечірні години область уже перевищує свій ліміт в 37 МВт. Тому енергопостачальна компанія області посилює боротьбу із боржниками і буде застосовувати додаткові заходи впливу до боржників, аж до припинення подачі електроенергії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *