ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура зняла звинувачення стосовно фальсифікацій у ТВК №120

|

Прокуратура Шевченківського району міста Львова учора закрила кримінальну справу по факту завідомо неправдивого підрахунку голосів та внесення до протоколу ТВК №120 завідомо неправдивих відомостей. Справу закрито за відсутністю складу злочину, повідомив депутат Львівської міськради, секретар ТВК №120 Андрій Лозинський.

Як повідомив А.Лозинський, під час підрахунку голосів у першому турі виборів Президента України, 31 жовтня, комп’ютерний оператор помилково двічі вніс результати голосування на одній і тій же дільниці, що спотворило загальний результат на 2 голоси. У ту ж ніч помилку було виявлено, і комісія зранку 1 листопада направила у ЦВК уточнений протокол зі справжніми результатами голосування. Тим не менше, 8 листопада за скаргою представника штабу Віктора Янукрвича прокуратурою Шевченківського району було порушено кримінальну справу за статею 158 (ч.3) Кримінального кодексу України.

Андрій Лозинський висловив подив, що прокуратурі знадобився цілий місяць, аби розібратися у досить простій справі. Водночас він висловив задоволення тим, що справедливість торжествувала.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *