ОСТАННІ НОВИНИ

Підписуватися на підтримку Сала змушують – Комітет національного порятунку Львівщини

|

Правоохоронців Львівщини змушують підписати лист на ім’я Міністра внутрішніх справ України, в якому йдеться про те, що їхній керівник Олег Сало повинен залишитись на займаній посаді – йдеться у повідомленні інформаційного центру Комітету національного порятунку Львівщини.

За повідомленням Комітету, після того, як учора голова ЛОДА Олександр Сендега повідомив, що написав подання до центральних органів, щодо відсторонення кількох керівників, серед яких начальник УМВСУ у Львівській області Олег Сало, на зборах полку патрульно–постової служби керівник Управління охорони громадського порядку полковник Федір Пасєка наполягав на тому, щоб усі правоохоронці полку підписали лист на підтримку Сала.

Подібний лист уже написали працівники Львівського управління по боротьбі з організованою злочинністю – стверджують у повідомленні. Проте, керівники Комітету національного порятунку стверджують, що більшість працівників правоохоронних органів Львівщини визнали Президентом України Віктора Ющенка, довівши, що не хочуть виконувати незаконні накази керівництва. “Тому не виключено, що ніхто їх не змусить висловлювати підтримку особі, яка віддавала такі накази” – наголошено у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *