ОСТАННІ НОВИНИ

Півтори тисячі львів’ян пікетували консульство Російської Федерації

|

Півтори тисячі львів’ян пікетували консульство Російської Федерації, протестуючи проти втручання Росії у внутрішні справи України. За словами чільного промовця на мітингу, голова обласного осередку УРП “Собор” Ростислава Новоженця, Путін „напустив в Україну своїх скажених собак, своїх яничарів, які вільно роз’їжджають по українських землях та агітують за її розкол“.

До яничарів потрапили Кобзон, який виспівує пісні про громадянську війну та Лужков, який дуже хоче бути подібним на Януковича. „Статурою він не вийшов, а от за своїми злочинами він цілком пара рецидівісту з Донецька“. Крім того, як Ростислав Новоженець, з’явилася й конкретна підстава – завтра в Україну має приїхати лідер ЛДПР Володимир Жириновський. „Завтра в Україну має приїхати російський фашист Жириновський. Наш сьогоднішній протест і проти цього – ні Жириновським на українських землях“ – заявив Ростислав Новоженець.

Те, що роблять кремілівські посадовці відносно України, є грубим втручанням у внутрішні справи України, каже Ростислав Новоженець. „Але ми хочемо нагадати їм слова російського поета Маяковського – „Товаріщ москаль, на Украіну зуби нє скаль!“ – сказав пан Новоженець, а всі пристутні дружно за ним повторили. Крім того, вони неодноразово скандували “Ганьба!”, а машини, що їхали вулицею Левицького, підтримували пікетувальників гудками своїх клаксонів. Акція відбувалася без інцидентів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *