ОСТАННІ НОВИНИ

Кірпа переводить стрілки на колію Ющенка

|

Міністр транспорту Георгій Кірпа і Федерація профспілок транспортників України підтримують постанову Верховної Ради від 27 листопада 2004 року про політичну кризу в Україні, і про визнання недійсними підсумків другого туру голосування на президентських виборах 21 листопада, які пройшли з порушеннями виборчого законодавства і не відображають повною мірою волевиявлення громадян, і висловлення недовіри ЦВК, повідомляє proUA.

„У (постанові) дана політична оцінка і визначені конкретні заходи для здійснення перших кроків для суспільного взаєморозуміння. Транспортники України цілком підтримують такий підхід і зроблять усе, залежне від них, щоб забезпечити в цей складний для України час порядок на транспорті, безпеку руху поїздів, задоволення потреб населення й економіки в перевезеннях“, – говориться в зверненні, переданому агентству у вівторок.

Міністр і Федерація профспілок транспортників закликають усі політичні сили сісти за стіл переговорів і домовленостей.

Транспортники України також заявляють про рішучу підтримку єдності й соборності України і готовності зробити все необхідне для збереження миру і спокою. „Ми, як ніхто, розуміємо, до яких наслідків може призвести заклик до поділу України на Схід і Захід, блокування транспортних магістралей…Тому ми закликаємо всі політичні сили зупинити цей процес і сісти за стіл переговорів і домовленостей“, – відзначається в заяві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *