ОСТАННІ НОВИНИ

Виконком облради не може бути лише політичним органом – Олег Канівець

|

Заступник голови виконавчого комітету облради Олег Канівець наголосив, що облвиконком не може бути виключно політичним органом, як про це говорив голова ЛОДА Олександр Сендега, оскільки політичним органом є обласна рада. Він наголосив на тому, що процес перебрання виконавчої влади в ОДА – не одноденний і виводити з кабінетів нікого вони не будуть.

Пан Канівець також повідомив, що учора, коли вони на президії затверджували склад виконкому облради, заступникам Сендеги пропонували визначитися, проте вони чекали приїзду голови. Сьогодні ж розмови з ними ще не було. Канівець також наголосив, що для нього важливою є позиція голови ОДА та його заступників, проте він розуміє, що перехід повноважень має бути поступовим.

Сьогодні О. Канівець зустрівся з керівниками підприємств області, яких переконував, що на Львівщині потрібно робити не економічні, а політичні страйки. На його думку, можна робити, наприклад, страйки на годину після цього приймати якісь резолюції і скеровувати їх в Адміністрацію Президента чи комітети порятунку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *