ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський УБОЗ визнав Ющенка Президентом

|

Особовий склад УБОЗ УМВСУ у Львівській області під час загальних зборів прийняв звернення до жителів області та працівників правоохоронних органів, у якому заявляє про визнання Президентом України Віктора Ющенка та відмовляється виконувати накази керівництва УМВСУ у Львівській області, які суперечать присязі на вірність народу України. Подаємо текст звернення:

“Звернення

Особового складу Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВСУ України у Львівській області до мешканців Львівщини та працівників

Правоохоронних органів

Сьогодні усі чесні громадяни України щиро стурбовані суспільно-політичною ситуацією, що склалась в державі. Напруга зростає щогодини. Це загрожує соціальним вибухом і кровопролиттям. Сподіваємось, що рішення Верховного суду України щодо призупинення опублікування результатів виборів Президента України. Дозволив мирним цивілізованим шляхом вийти з політичної кризи, що існує сьогодні.

Ми, співпробітники УБОЗУ УМВСУ у Львівській області, приймаючи присягу обіцяли суворо дотримуватись положень Конституції України та чинного законодавства, а головне вірно служити народові України. Усвідомлюючи складну політичну ситуації в державі ми не можемо стояти осторонь від народу та його вибору, оскільки він є єдиним джерелом влади в державі, та висловлюємо підтримку народу України і визнаємо Президентом України Ющенка Віктора Андрійовича. Ми наголошуємо, що не підемо проти народу України і не будемо виконувати накази керівництва УМВСУ, які суперчать присязі на вірність народу України.

Прийнято на зборах особового складу УБОЗ УМВСУ у Львівській області

26 листопада 2004 року

Особовий склад УБОЗ УМВСУ у Львівській області

перший заступник УБОЗ УМВСУ у Львівській області Андрій Богданович Бедрило

заступник УБОЗ УМВСУ у Львівській області Кульчицький Степан

зверення підписали 66 працівники УБОЗ УМВСУ у Львівській області“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *