ОСТАННІ НОВИНИ

Сендега досі не визначився

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації досі не оцінив ситуації в області. Щойно він скликав прес-конференцію, але повідомив, що після останньої зустрічі він „той крок, який хотів зробити, ще не готовий здійснити”. Такий експромт і швидку зміну думки О. Сендега пояснив тим, що він не володіє всією інформацією про події останніх днів в області.

Водночас, О. Сендега вкотре наголосив, що для нього найважливіше – довір’я громади. Щодо нараду у Києві, на яку він поїхав у середу, голова відзначив, що його виступ був різким. Він вважає: „Той, хто збрехав повинен поклястися, а якщо цього не робив, то – довести зворотнє” – наголосив він – „А центральна влада сьогодні мовчить”. Також Сендега наголошував на відірваності влади від народу.

Щодо подій у Києві Сендега зазначив, що його захопила ейфорія духу людей і те загальне піднесення, яке панує на майдані. Водночас, він наголосив, що поклоняється перед Ющенком – людиною, яка стільки вистраждала і „зуміла підняти таку велику частину населення”.

Створення виконавчого комітету облради О. Сендега не вважає необхідністю, оскільки наголосив, що ОДА завжди намагалася працювати прозоро. „Створення альтернативного органу – прово ради, але варто подивитися наскільки це вписується в правове поле і чи варто це правове поле порушувати, якщо це не так” – вважає він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *