ОСТАННІ НОВИНИ

В.о секретаря міського комітету СДПУ (о) Львова заявляє про фальсифікацію виборів президента

|

Про фальсифікацію результатів другого туру виборів Президента України заявив сьогодні під час брифінгу для журналістів в.о секретаря міського комітету СДПУ (о) Ігор Бегей. “Ми маємо підстави говорити про те, що вибори є нелегітимними і слід провести перерахунок голосів у відповідності до чинного законодавства” – сказав він.

За його словами, фальсифікація під час виборів була настільки великою, що суттєво вплинула на результати другого туру. “На підставі тієї інформації, яку я отримав зі ЗМІ і яку я маю особисто, можу сказати, що перевага Ющенка мала становити до 5%” – заявив Ігор Бегей.

Тезу про фальсифікацію результатів виборів підтримав й секретар Личаківської районної організації СДПУ (о) Андрій Гудзоватий. За його словами, поведінка деяких представників була “нечесною”, і це виражалося у тому, що секретарям районних парторганізацій спускали плани зі збору відкріпних талонів. “Мені такий план довели у розмірі 50 штук відкріпних” – сказав він. А.Гудзоватий твердить, що цю вказівку він отримав разом з керівниками інших районних осередків соціал-демократів об’єднаних від керівника обласного партійного осередку Ігоря Шурми під час наради.

А.Гудзоватий заявив, що він був проти того, аби партія підтримувала кандидатом Віктора Януковича і в обох турах голосував за Віктора Ющенка. “Разом зі своїми дітьми я три дні провів на майдані, а зараз там мій син” – сказав А.Гудзоватий. За його словами, він, як підприємець, допомагає протестантам у Києві.

Представники СДПУ (о) повідомили, що їхню думку в міському осередку партії розділяє не менше, аніж дві третини її членів. Завтра зі своєю позицією мають визначитися керівники інших районних осередків СДПУ(о) Львова, а тема участі партії у виборах президента має стати предметом обговорення на рівні обласного осередку партії. “Ми закликаємо до конкуренції, а не до конфронтації” – сказав Ігор Бегей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *