ОСТАННІ НОВИНИ

У наметовому містечку працює інформаційний центр

|

У постійному наметовому містечку, яке розташоване на початку „стометрівки” поблизу пам’ятника Швченкові у Львові, працює інформаційний центр, де постійно можна отримати найсвіжішу інформацію, яку активісти щогодини видруковують з інтернет-ресурсів, повідомляє прес-служба Львівського обласного осередку УНП.

Там же можна отримати помаранчеву символіку. Символіки не вистачає, тому активісти просять усіх, хто має можливість, поповнити ресурси.

Володимир Стефанишин, який відповідає за збір теплих речей також повідомив, що від завтра теплі речі потрібно зносити до приміщення школи №34 на вул.Замкненій,8. Він каже, що речі постійно передаються з автобусами, які йдуть на Київ. Депутат також відзначив , що „страйкарі будуть дуже добре забезпечені харчовими продуктами, які надає „Інтермаркет”, „ВАМ” та інші фірми. Студенти можуть випити гарячої кави з булочками та канапками можна випити в головному корпусі Львівському національному Університеті імені Івана Франка, корпусі економічного факультету ЛНУ ім.. Івана Франка на проспекті Свободи та Інституті Фізкультури. Поїсти можна на площі Івана Підкови

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *