ОСТАННІ НОВИНИ

Секретар міськради офіційно попросив підприємців поїти мітингуючих не алкоголем, а гарячим чаєм

|

Секретар Львівської міської ради Зеновій Сірик підписав звернення до підприємців Львова закликавши їх припинити торгівлю алкогольними напоями під час проведення масових заходів та забезпечити учасників цих заходів гарячим чаєм та кавою за зниженими цінами. У зверненні, зокрема, йдеться:

„У ці дні місто Львів, як і усі міста, містечка, селища Львівщини стали великим майданом Незалежності, на якому відбуваються масові заходи: страйки, мітинги, медіа-марафони на захист Конституції України, на підтримку демократичного вибору українців, на захист нашого майбутнього. Щоденно в усіх цих акціях беруть участь мільйони українців, яким не байдужа доля Вітчизни. Значна частина учасників демонстрацій – це молоді люди: студенти вищих навчальних закладів, школярі, діти.

Як засвідчили попередні дні – львівська громада є добре організованою, високоцивілізованою, справді європейською спільнотою. Молоді люди, усі мітингуючі, які вийшли у ці дні на вулиці, продемонстрували Україні, усьому світу як треба відстоювати Перемогу. Учасники масових акцій виявляють неабияку мужність та стійкість, перебуваючи практично цілодобово при мінусовій температурі під відкритим небом.

У зв”язку з цим звертаюсь до львівських підприємців:

– під час проведення масових заходів від 10 год. до 18 год. призупинити продаж алкоголю;

– організувати під час масових акцій продаж кави та чаю за зниженими цінами.

Шановні підприємці, нехай цей крок стане маленьким, але дуже вагомим вкладом у нашу Перемогу“.

Сьогодні зранку сьогодні на позачерговому з’їзді Асоціації міст Львівщини Зеновій Сірик повідомив, що міська влада Львова проситиме підприємців міста призупинити торгівлю алкоголем на час, коли в місті відбуватимуться масові вуличні демонстрації. Він також звернувся і до мерів міст області, щоб вони провели аналогічні переговори з підприємцями в регіонах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *