ОСТАННІ НОВИНИ

Комісія справедливості і Мир УГКЦ закликає людей до солідарності

|

Комісія справедливості і Мир УГКЦ також звернулася до українського народу з проханням підтримати позицію тих, хто став на захист основних прав людини. Текст звернення подаємо:

“Дорогі друзі!

Люди мирно виявляють свій протест стосовно тотальної фальсифікації виборів президента України. В цей момент близько півмільйона людей – на вулицях Києва, тисячі – на вулицях інших міст і сотні – в дорозі до столиці.

Комісія Справедливості і Мир УГКЦ, яка покликана захищати гідність кожної людської особи, не може мовчати у ситуації насильства та наруги над образом і подобою Бога, коли її позбавляють основного права – вільного вибору, та заявляє про свою єдність з усім українським народом у змаганні за справедливість і мир.

Ми просимо усіх людей доброї волі про солідарність з українським народом, закликаємо виявити свою рішучу позицію на захист правди, гідності та основних прав людини.

Ми просимо усіх про молитву, поширення правди у своїх середовищах та моральну і духовну підтримку людей, що наважилися протистояти злу”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *