ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни пікетують будівлю обласної ради та адміністрації

|

Близько сорока тисяч осіб зібралися біля приміщення обласної ради та адміністрації на мітинг підтримки свого кандидата у президенти Віктора Ющенка. Люди прийшли від пам’ятника Шевченку по площі Ринок та вулиці Руській. Мітинг уже розпочався, однак люди підходять до цього часу і блокують рух на Підвальній – трамваї та автомобілі стоять.

Люди вже пообліплювали колони будівлі агітками за Ющенка, а в одномуз вікон четвертого поверху хтось висунув помаранчевий прапор Ющенка і посчав ним активно махати, що натовп зустрів бурхливими оваціями.

Ті, що не змогли влізти на площі перед обласною адміністрацією, обліпили пагорб довкола церкви святого Михайла. Багато людей тримають запалені помаранчеві свічки. Під самим входом до будівлі обласної влади намагається перекричтаи багатотисячний натовп народний депутат Ярослав Кендзьор, але його зовсім не чути навіть зблизька і що він хоче сказати, можна лише здогадуватися із його рубаної жестикуляції.

Людей так багато, що великі групи їх скандуть водночас різні лозунги на кшталт „Зека – геть!“, „Ющенко – так! Янукович – мудак!“, „Ганьба ЦВК!“ та інші, вже зовсім нецензурні гасла на адресу Януковича. Водночас люди не стомлюються скандувати „Ющенко! Ющенко!“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *