ОСТАННІ НОВИНИ

Мітинги на підтримку Ющенка відбуваються по всій області

|

Близько 2 тис. студентів розпочали сьогодні зранку безстроковий мітинг на підтримку В.Ющенка у Дрогобичі. Організатором виступив Дрогобицький районний штаб В.Ющенка, – повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації у Дрогобицькому районі. Студенти вимагають чесно порахувати голоси та оголосити президентом В.Ющенка. Близько години на центральній площі міста – площі Ринок – вони скандували “Так, Ющенко!”, “Ющенко – наш президент!”, “Ганьба ЦВК”. Відтак, вирушили під приміщення Дрогобицької об’єднаної податкової інспекції.

О 13.00 студенти повернулися на площу Ринок, де перед ними виступили члени районного штабу В.Ющенка. У своїх заявах ющенківці закликають населення до мобілізації.

У Самборі понад 4 тис. студентів та школярів розпочали безстроковий мітинг на підтримку В.Ющенкаю Студенти усіх навчальних закладів, які є в місті, вийшли на площу Ринок – центральний майдан міста. Відтак, до них приєднались учні–старшокласники. Активісти пройшли повз штаб В.Януковича, закликаючи владу та ЦВК оприлюднити правдиві результати голосування. Протягом півгодини молодь пікетувала з такими ж закликами приміщення Самбірської РДА.

На 14.00 мітингуючі повернулися на площу Ринок, де перед ними виступили представники районного штабу В.Ющенка. Також до студентів та школярів почали приєднуватися люди середнього та похилого віку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *