ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській області орієнтовно проголосувало приблизно 83% виборців – КВУ

|

У Львівській області орієнтовно проголосувало приблизно 83% виборців, повідомив під час брифінгу голова ЛОГО КВУ Роман Кошовий. За його даними, середній відсоток виборців, які прийшли на дільниці склав у Львові приблизно 74%, а по області в середньому 83%.

“Можна говорити, що на дільниці прийшла така ж кількість виборців, що й у першому турі” – сказав Роман Кошовий. За його словами, сьогодні трохи змістився пік відвідуваності дільниць. Якщо у першому турі люди намагалися проголосувати від самого ранку, то сьогодні, зважаючи на погодні умови, вони просто не хотіли потрапити в черги зранку, коли був холод, а тому до обіду людей не було надто багато.

За даними Романа Кошового, тільки одна дільниця у Львівській області не була закрита вчасно. Це дільниця №91 у Дрогобичі, де під закінчення роботи зловмисник підкинув петарду і члени ДВК змушені були чекати на правоохоронців та рішення ТВК.

Відносно порушень, що мали місце на виборчих дільницях, Роман Кошовий заявив, що за даними їх спостерігачів, порушень, які могли б вплинути на результат виборів, в області не зафіксовано.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *