ОСТАННІ НОВИНИ

Податкову замінували якраз на час відвідин Петра Олійника

|

Увесь особовий склад ДПА у Львівській області та відвідувачів загальним числом понад 500 чоловік змушені були евакуювати з приміщення ДПА у Львівській області через повідомлення про замінування, повідомляє прес-центр головного управління МНС у Львівській області.

Як повідомили “Львівський потрал” прес-центрі ДПА у Львівській області, сигнал про замінування надійшов до міліції приблизно о четверій годині пополудні. А відтак до приміщення на Стрийську виїхали рятувальники та працівники вибухо-технічної служби.

Замінування збіглося в часі з перебування у податковій керівника штабу Віктора Ющенка Петра Олійника. До нього надійшов сигнал, буцім у приміщенні друкарні ДПА друкують відкріпні талони. Після перевірки декількох приміщень талонів не знайшли.

“Був я в приміщенні друкарні, на складі готової продукції. Я не переконаний, що це єдиний склад, але на тому складі я ніяких друкованих бюлетенів не бачив. Нормально мені дали можливість зайти. Одним словом усе було коректно з обох сторін“ – заявив Петро Олійник працівникам прес-центру ДПА у Львівській області.

Пошкуи вибухівки все ще тривають, однак працівники ДПА поволі повертаютсья на робочі місця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *