ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові об’єднали Балтійське та Чорне море

|

Дві системи водовідведення у місті Львові об’єднали в одну. Міський голова Львова Любомир Буняк, його перший заступник Василь Кравців та виконавці робіт сьогодні урочисто відкрили каналізаційний об’єднуючий колектор.

“Львів стоїть на водорозділі – одна частина стоків іде в Балтійське море, а інша – в Чорне. Відтак сьогодні у Львові ми об’єднали Балтійське та Чорне море” – зазначив Любомимр Буняк.

Будівництво каналізаційного колектора в напрямку Кульпарківської-Любінської-Ряшівської-Суботівської-Тунельної було передбачено для переключення каналізаційних насосних станцій західної та південної частин міста і розвантаження існуючих колекторів центральної частини Львова. Однак через складні інженерно-геологічні умови та відсутність коштів його будівництво довелося призупинити ще у 1993 році. У 2002 році місто вирішило виготовити документацію щодо будівництва каналізаційного колектороа від КНС “Наукова”. Фактична вартість робіт склала 2 мільйони 351 тисячу гривень. За словами міського голови, будівництво було доволі непростим. Роботи виконували із застосуванням сучасних технологій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *