ОСТАННІ НОВИНИ

“Львівобленерго“ застрахувалося негодою на випадок відключень світла

|

Інформацію про погіршення погодних умов у найближчі дні, у тому числі у день виборів, розповсюдило сьогодні ВАТ „Львівобленерго“. У заяві, зокрема, повідомляється:

“Головне управління МНС у Львівській області надіслало на ім’я Голови Правління ВАТ „Львівобленерго” повідомлення про штормове попередження на Львівщині.

У штормовому попередженні зазначено: „За даними Львівського обласного гідрометеоцентру та служби прогнозування МНС України, з 19 по 22 листопада 2004 року на території Львівської області очікується погіршення погодних умов: дощ з переходом у мокрий сніг, місцями сильні опади, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах місцями ожеледиця, хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с, в Карпатах – до 30 м/с. Поступове зниження температури вночі та вдень до 1-6 градусів морозу.”

ВАТ „Львівобленерго” взяло до уваги штормове попередження, персонал Товариства із ним ознайомлений і готовий працювати у посиленому режимі“.

Функції Метеоцентру, вочевидь, змусили взяти на себе енергетиків останні звинувачення у навмисній підготовці відключень світла на виборчих дільницях у день виборів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *