ОСТАННІ НОВИНИ

ВАТ “Львівобленерго” перевірило надійність живлення на виборчих дільницях

|

Працівники технічних служб ВАТ “Львівобленерго” з власної ініціативи ретельно перевірили надійність живлення приміщень, у яких розташовані виборчі дільниці та тервиборчкоми – повідомив технічний директор ВАТ “Львівобленерго” Юрій Крижанівський.

За його словами, були також проведені наради з працівника відповідних служб, розроблена система заходів, які повинні не допустити вимкнень електроенегії на виборчих дільницях, а в разі чого максимально швидко усунути аварійну ситуацію.

21 листопада цілодобово чергуватимуть працівники диспетчерських та ремонних служб ВАТ “Львівобленерго”, які слідкуватимуть за тим, щоб електроенергія до дільниць подавалася безперебійно та справно.

Однак, члени виборчих дільниць повинні бути готовими до того, що погодні умови можуть бути несприятливими, – заявив Крижанівський. Тому енергетики звернулися з проханням, аби кожна виборча дільниця була забезпечена аварійними джерелами світла. На кожній дільниці є телефонний номер диспетчера аварійної служби, який терміново повинен організувати відновлення електропостачання у разі його припинення. Диспетчери, за словами Крижанівського, також мають списки телефонних номерів усіх вибочих дільниць.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *