ОСТАННІ НОВИНИ

За вбивство кіоскерки у Луцьку затримано тричі судимого мешканця Львівщини

|

Спільними зусиллями працівників відділу карного розшуку УМВС України у Луцькій області, Луцького міськвідділу та прокуратури цього обласного центру під керівництвом начальника волинської міліції та прокурора області вдалося розкрити вбивство, яке три місяці тому скоїв мешканець села Стоянів Радехівського району Львівської області, – повідомили Західну інформаційну корпорацію у УМВСУ у Львівській області.

До скоєння злочину вбивця був тричі судимий. На початку літа чоловік щойно вийшов з місць позбавлення волі. До Луцька він приїхав у гості до свого товариша „по камері“, з яким разом відбував термін.

Працівники відділу карного розшуку УМВС України у Волинській області, Луцького міськвідділу та прокуратури міста під час проведення обшуку в оселі затриманого вилучили двоствольний обріз мисливської рушниці ТОЗ-63, два патрони 16 калібру та 11 кг 250 г макової соломки. Як з’ясувалося, підозрюваний у вбивстві — наркозалежний, а тому займався заготівлею зілля. Міліціонери вилучили і транспортний засіб – мотоцикл ІЖ, за допомогою якого злочинець приїхав до Луцька. До того ж слідством допитані свідки, а саме – знайомі затриманого, яким злочинець розповідав про свої „походеньки“ в обласному центрі.

Зараз злочинець перебуває під вартою в очікуванні суду. Детальним розслідуванням цієї справи займається прокуратура Луцька та правоохоронці області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *