ОСТАННІ НОВИНИ

У другому турі Янукович набере на Львівщині до 10% - Олексій Радзієвський

|

Керівник обласного штабу Віктора Януковича Олексій Радзієвський переконаний, що Ющенко під час першого туру набрав “максимальну кількість голосів і навіть більше”, відтак у другому турі він вже більше не набере. Натомість, на його думку, за В. Януковича у другому турі готові проголосувати близько 10% виборців регіону – про це Олексій Радзієвський заявив сьогодні під час прес-конференції.

Водночас, він наголосив, що пропорційність між двома кандидатами зміститься і за рахунок виборців-соціалістів, у яких, за словами Радзієвського “позиція не така, як у лідера СПУ Мороза, багато з них підтримують Януковича”. Вони самі мені про це говорили” – наголосив він.

Радзієвський також повідомив, що вони активно готуються до 21-го листопада, знову обіцяють по два спостерігачі з Донецька, за якими, до речі, мають намір добряче стежити, щоби ті не піддавалися на гостинність галичан і не ходили в день виборів до них у гості, як це було по деяких селах під час першого туру. Щодо членів ДВК, Радзієвський запевнив, що всіх, кого було треба, вони змінили, “готові всі ДВК” – наголосив він.

Відповідаючи на запитання журналістів, Олескій Радзієвський зазначив, що він не знає про жодні вказівки від керівництва податкової чи правоохоронних структур щоби їх працівники здавали відкріпні талони чи паспорти, наголошуючи при цьому, що йому це не потрібно. Коментуючи подібні питання він сказав: “Я твердо переконаний, що людина має право на власну позицію і ніхто не може її позбавити цього права. Людина, яка носить державний мундир, сидить на державному стільці за державним столом, яка присягала державі, яка отримує зарплату від держави – не має права не виконувати вказівки начальства, виступати проти держави. Вона одержить таке право при одній умові, коли зніме мундир, напише заяву на звільнення – тоді буде рівною з усіма”. “Ті міліціонери, які не хочуть виконувати накази керівництва за логікою повинні звільнятися” – вважає Радзієвський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *