ОСТАННІ НОВИНИ

У Миколаєві проводили нараду щодо охорони правопорядку у день виборів - начальник податкової міліції області

|

Перший заступник голови ДПА у Львівській області, начальник управління податкової міліції Станіслав Коваленко прокоментував Західній інформаційній корпорації заяву працівників податкової міліції Миколаївського району про те, що на них чиниться службовий тиск у зв’язку із виборами Президента України.

“В суботу в начальника Миколаївської ОДПІ була нарада з виробничих питань і він ставив завдання перед працівниками міліції по охороні громадського порядку на виборчих дільницях. У першому турі працівники податкової міліції були задіяні у виборчому процесі, допомагаючи у наведенні порядку звичайним міліціонерам. Начальник районної податкової міліції зазначив, що у зв’язку з тим, що працівники податкової міліції роз’їдуться всі по районах, усім необхідно в п’ятницю взяти відкріпні талони, щоб змогли на місцях проголосувати. Питання про те, щоб збирати відкріпні талони з родичів на нараді не стояло.

Зараз ведеться службова перевірка, начальник ОДПІ написав рапорт стосовно цієї наради. Потрібно перевірити, що насправді там було, чи це вони неправильно зрозуміли вказівку начальника міліції, чи вони щось придумали. Якщо щось придумали і це не підтвердиться, тоді будуть виживатися заходи”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *