ОСТАННІ НОВИНИ

Голову Пустомитівської РДА звільнили за вибори – Олекса Гудима

|

Народний депутат України від 120-го виборчого округу Олекса Гудима важає, що Президент Кучма підписав указ про звільнення голови Пустомитівської районної держадміністрації виключно через те, що понад 90% виборців району віддали свої голоси кандидатові Віктору Ющенку.

Депутат мотивує це тим, що він уже впродовж двох років поспіль кртикує діяльність цього голови, однак наслідків до 31 жовтня не було ніяких. „Впродовж двох з половиною років своєї діяльності як народний депутат України від Пустомитівського району, я не один раз звертався до голів Львівської ОДА М.Янківа та О.Сендеги з вимогами звільнити М.Мельника із займаної посади голови Пустомитівської РДА. Таких звернень було біля десятка із мотиваціями: за зрощення виконавчої влади з мафіозними структурами, за масову несплату податків підприємствами Пустомитівського району, за чисельні порушення у цьому районі чинного законодавства”, – заявив Олекса Гудима. Щоправда, народний депутат передбачає, що звільнення Мирона Мельника за тиждень до другого туру виборів дасть зворотній ефект – на думку О. Гудими, у другому турі за Ющенка проголосує 98% виборців цього району.

Сьогодні було оприлюднено указ президента про звільнення із займаних посад голів 11 РДА по всій Україні, у тім числі, двох у Львівській області – у Стрийському та Пустомитівському районах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *