ОСТАННІ НОВИНИ

Гудима пропонує провести у Брюховчиах референдум

|

Референдум щодо довіри народному депутатові України, голові селищної ради та депутатам селищної ради Брюхович пропонує влаштувати після загального сходу мешканців цього селища 25 листопада народний депутат України Олекса Гудима, повідомляє прес-служба обласного осередку УНП, яку також очолює названий депутат.

За даними прес-служби, 25 листопада Олекса Гудима, який представляє інтереси Брюхович у Верховній Раді, обрав тому, що на цей день заплановано провести сесію селищної ради. На цю ж таки сесію мають намір приїхати депутати міської ради Львова, аби заслухати розгляд питання протесту прокурора області на рішення селищної ради про передачу під житлове будівництво заповідного лісового масиву.

Депутатська делегація зі Львова побувала у Брюховичах учора, сподіваючись взяти участь у сесії, однак виявилося, що засідання перенесли на час після другого туру виборів.

Саме депутати від УНП різних рівнів на початку вересня винесли на світ Божий історію про надання 18 гектарів лісу у Брюховчах під житлову забудову, що відбулося із порушенням чинного законодавства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *