ОСТАННІ НОВИНИ

Адмінресурс у дії?

|

Львівський обласний виборчий штаб кандидата в Президенти України Віктора Ющенка заявляє, що цієї неділі, сьомого листопада, у ЛОДА відбулася виробнича нарада голови ЛОДА Олександра Сендеги, заступника голови ЛОДА з внутрішньої політики Володимира Герича і заступника керівника виборчого штабу Януковича у Львівській області Ореста Красівського.

В інформації, яку розповсюдила прес-служба штабу Ющенка, йдеться про те, що в неробочий день в ЛОДА також прибули усі керівники районних державних адміністрацій, які звітувались „трійці” щодо результатів першого туру президентських виборів у їх районах.

Крім того, вони, за словами нашоукраїнців, отримали нові вказівки на подальший період виборчої кампанії. Як результат цієї наради у понеділок у всіх районах Львівської області голови РДА спільно із чільними керівниками районних силових відомств проводили аналогічну „виробничу” нараду із керівниками сільських та міських рад, де піднімалось питання високої підтримки Ющенка на виборах. В окремих випадках голови РДА намагались з’ясувати як голосували виборні та службові особи – заявляє обласний штаб В.Ющенка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *