ОСТАННІ НОВИНИ

У Кам`янці-Бузькій каналізаційно-насосна станція не працює кілька місяців

|

10 листопада заступник голови Кам’янка-Бузької РДА Петро Замула зібрав представників міської ради, комунального господарства, податкової, прокуратури, архітектури, санепідемстанції, пожежної безпеки та правоохоронних органів: у Кам’янка-Бузькій протягом кількох місяців не працює каналізаційно-насосна станція.

–П.Замула зазначив, що в місті склалася надзвичайна ситуація, оскільки стоки з підприємств “Кроно-Львів”, “Продтовари” та місцевих ринків потрапляють в річку, яка протікає містом. Представники цих підприємств стверджують, що склали відповідні угоди і проплатили за каналізаційні відведення.

Також на засіданні обговорювалась проблема вуличної торгівлі. Рішення міської ради про припинення подібної торгівлі не виконується досі. Після “ринкових днів” – вівторок, п’ятниця, місто перетворюється на суцільний смітник, що становить серйозну екологічну загрозу для мешканців Кам’янка-Бузької.

Відтак, прийняли рішення закріпити відповідних осіб для вирішення цих проблем. В разі невиконання поставлених завдань притягнути винних до відповідальності, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *