ОСТАННІ НОВИНИ

Студентів року визначать до кінця тижня

|

Протягом цього тижня журі конкурсу “Студент року” обере переможців у восьми номінаціях: “Студент-науковець – гуманітарій”, “Студент-науковець природничих наук”, “Студент-митець”, “Студент-громадський діяч”, “Студент-журналіст”, “Студент-спортсмен”, “Студент-комп’ютерний геній”, “Студентська кар’єра” та “Студент-іноземець”.

Як повідомила працівник Асоціації молодіжних організацій Львівщини Світлана Яцків, цього року конкурс серед студентів набагато менший, аніж попереднього, хоча інформація про нього була розповсюджена в усіх вузах Львова. “На звання переможця у кожній з номінацій претендує від 2-3 до 7 студентів, тому жорсткого відбору немає, – розповіла С. Яцків. – До кінця тижня відбудуться засідання журі, яке обере найбільш ймовірних претендентів на звання “Студентів року” за анкетами, а опісля – за індивідуальними співбесідами.”

Оголошення результатів відбудеться 17 листопада, у Міжнародний день студента, в міському Палаці культури імені Гната Хоткевича. Кращих студентів нагородять скляними едельвейсами, повідомляє Західна інформаційна корпорація .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *