ОСТАННІ НОВИНИ

Писарчук не агітував за кандидата Януковича, а розповідав про досягнення прем’єр-міністра Януковича – Олексій Радзієвський

|

Саме так відповів керівник Львівського штабу Віктора Януковича Олексій Радзієваський на запитання про те, як можна розцінювати недавню зустріч народного депутата Петра Писарчука з торгівцями ринку „Південний“, під час якого народний депутат закликав підприємців голосувати за свого кандидата, а в іншому випадку буцім грозився застосувати економічні важелі до незгодних, аж до позбавлення можливості працювати на ринку.

„Я думаю, що це була виробнича нарада, під час якої народний депутат говорив не про кандидата Януковича, а про керівника уряду Януковича і про досягнення цього уряду, а тому ні проя ку агітацію не може бути й мови“ – заявив Олексій Радзієвський. Натомість журналістка, що поставила це питання заявила, що має листа, якого поширювали під час тої „виробничої наради“, який свідчить, що все таки йдеться про агітацію. На це пан Радзієвський попросив принести такого листа йому в офіс, що й було обіцяно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *