ОСТАННІ НОВИНИ

Розгляд скарг штабу Януковича пройде у судах у четвер і в п’ятницю

|

Розгляд скарг штабу Януковича щодо виборів президента пройде у судах у четвер і в п’ятницю, повідомив сьогодні під час прес-конференції керівник обласного штабу Віктора Януковича Олексій Радзієвський. За його словами, ці скарги не матимуть якогось стратегічного впливу на результат виборів у Львівській області. Наміри штабу – принципово інші – показати, що були порушення ідомогтися того. щоби вилорчий процес відбувався згідно із духом і буквою закону.

„Наші спостерігачі зафіксували у своїх протоколах понад тисячу порушень, а відтак ми звернулися до судів зі своїми скаргами, аби ці порушення були усунуті“ – сказав Олексій Радзієвський. За його словами, юридичним наслідком позитивного вирішення цих справ для штабу може стати те, що вибори на вказаних штабом дільницях будуть визнані такими, що не відбулися і результати голосування по них не будуть зараховані. „ Ми не ставимо собі за мету скасувати вибори чи щось там, ми хочемо, щоби члени ДВК та ТВК зрозуміли, що закон порушувати не можна“ – підкреслив Олексій Радзієвський.

Натомість дещо іншою є ситуація з округом номер 118, де за результатами складених протоколів штаб Віктора Януковича звернувся до Апеляційного суду Львівської області з вимогою перерахунку голосів через великі порушення, зокрема, як стверджує Олексій Радзієвський те, що там серед осіб, які проголосували, були люди, яких фізично немає в Україні.

Загалом штаб Януковича подав 37 скарг, найбільше щодо роботи в округах №№122 та 125 – по вісім скарг і №123 – десять.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *